Gülşah Saraçoğlu yine ‘esinlenme’ olayını fazla abarttı! Ajda Pekkan için tasarladığı elbise…

featured

Ajda Pekkan, yeni reklamı için Gülşah Saraçoğlu’na binlerce TL verip bir kostüm tasarlattı. Elbise, Vera Wang’ın yeni gelinlik koleksiyonundaki bir parçayla tıpatıp aynıydı. Böylece Ajda, daha önce birçok ünlüye yaptığı tasarımları çalıntı çıkan Saraçoğlu’nun son kurbanı oldu.

Pop müziğin usta ismi Ajda Pekkan, bir mobilya markasının reklamları için kamera karşısına geçti.

Markanın 2021’deki reklam yüzü olması karşılığında 4 milyon TL ücret aldığı konuşulan Pekkan, çekimlerde 120 kişilik bir ekiple çalıştı. Coronavirüs konusundaki hassasiyetiyle bilinen Süperstar, oldukça titiz davranıp virüse karşı test ve hijyen gibi tüm önlemleri aldı.

Yine Gülşah Saraçoğlu, yine çakma tasarım

Ajda Pekkan, reklam için büyük bir titizlikle hazırlanırken ünlü modacının işin kolayına kaçtığı ortaya çıktı.

Moda yazarı Pelin Kaya, Gülşah Saraçoğlu’nun kıyafetinin dünyaca ünlü tasarımcı Vera Wang’ın ‘2021 Vera Wang Bride’ koleksiyonundaki bir parçanın kopyası olduğunu ortaya çıkardı.

Kaya, Saraçoğlu’nu “Sahte kürk giymem diyeceğine sahte elbiseler yapma” diyerek eleştirdi. Saraçoğlu’nun daha önce de birçok ünlü isim tasarladığı kıyafetler kopya çıkmıştı.

Pekkan’ın Gülşah Saraçoğlu’na 10 bin TL’ye yaptırdığı söylenen bu kıyafeti fiyatı yaklaşık 50 bin TL olan Vera Wang’ın çakması çıkmakla kalmadı. Birçok Süperstar hayranı, tasarımı araklama olan kıyafetin renklerini ve dikişini eleştirip “Salondaki perdeyi söküp üzerine sarmış gibi” yorumu yaptı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir