Gülşah Saraçoğlu ve İpek Tanrıyar’dan skandal açıklamalar! Kürk itirafları kan dondurdu…

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, canlı yayında yaptığı ikiyüzlü açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Hayvanlara yapılan zulmün çok acı olduğunu dile getiren Gülşah Saraçoğlu, “Ben o konulara hiç girmiyorum. Kürk seviyorum ve giyiyorum.” dedi.

featured

Ünlülerin modacısı olarak anılan ve Doya Doya Moda programının jüri üyesi olarak ekranda boy gösteren Gülşah Saraçoğlu, ikiyüzlü açıklamasıyla gündem oldu.

“ELEŞTİRİLER UMRUMDA DEĞİL”

Modacı Gülşah Saraçoğlu, TV8’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında söyledikleriyle gündeme gelen Gülşah Saraçoğlu canlı yayında 50 gerçek kürkü olduğunu itiraf etti. Modacı, “Eleştiriler umurumda değil, gerçek kürk giymeyi seviyorum.” diyerek tepki çekti.

“SOĞUKTA HİÇBİR MATERYAL KÜRKTEN DAHA SICAK TUTMUYOR”

Soğukta hiçbir materyalin kürkten daha sıcak tutmadığını söyleyen eski manken ve oyuncu İpek Tanrıyar da üzerindeki ceketi atarak tepkisini gösterdi.

Gülşah Saraçoğlu, bu sözleriyle sosyal medyada büyük tepki aldı. Hayvan severler tarafından yerden yere vurulan modacının cani olduğu yönünde eleştiriler yer aldı.

İşte Gülşah Saraçoğlu’nun tepki çeken sözleri:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir