Güllü, gaz ve frenin yerini karıştırdı! Klip çekiminde korkutan kaza

Arabesk müziğin güçlü sesi Güllü, yeni şarkısı Unutamazsın Beni'nin klibi için kamera karşısına geçti. Senaryo gereği arabayla ağaca çarpması gereken Güllü, gaz ve frenin yerini karıştırınca ağaca vurdu.

Ünlü şarkıcı Güllü uzun bir aranın ardından söz ve müziği Yıldız Tilbe imzası taşıyan “Unutamazsın Beni” isimli şarkısını hayranlarıyla buluşturuyor. Yapımcılığını Harun Savaş Aksoylu ve Fatih Aksoylu’nun üstlendiği şarkı tüm dijital platformlardaki yerini alırken şarkıcı da klip çekimi için kamera karşına geçti.

‘NAZAR BONCUĞUMUZ OLSUN’

Güllü, uzun bir aranın ardından hayranlarının beğenisine sunduğu şarkısına İstanbul Etiler’de bir de klip çekti. Senaryo gereği arabayla ağaca çarpması gereken Güllü, gaz ve frenin yerini karıştırınca sahne gerçek oldu.

 

Ağaca çarparak kaza yapan Güllü, ufak bir panik ve şaşkınlık yaşadı. Kazadan yara almadan kurtulan sanatçı yaşanan durumu değerlendirip “İstesem bu kadar gerçekçi olmazdı. Her şey iyi bir çalışma ortaya çıkarmak içindi. Ufak bir talihsizlik diyelim, bizim nazar boncuğumuz da bu olsun” dedi.

 

Benzer Haberler
Spotify Wrapped Güllü
Spotify Wrapped nedir, nasıl bakılır? Spotify Wrapped’e Güllü nasıl damga vurdu?
güllü sabah olmadan video
Güllü, sahilde ‘Sabah Olmadan’ı söyledi, sosyal medyayı salladı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir