Güldane Biçer’i kocası mı öldürdü? Osman Biçer, Müge Anlı canlı yayınında konuştu

featured

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Güldane Biçer olayı nedir?

Müge Anlı’da Güldane Biçer olayının sır perdesi çözülürken yeni gelişmeler ise akılları bulandırdı. Programda Osman Biçer’in kuzeni telefonla canlı yayına bağlanarak Osman Bey’in Güldane Biçer’i hiç dövmediğini iddia ederken Biçer’in kız kardeşi Melek hanımın elinde darp raporu olduğunu söylemesi ortalığı karıştırdı.

Güldane Biçer eşinden şiddet mi görüyordu?

Üç çocuk annesi Güldane Biçer 10 yıldır kayıp. Ablası Melek Hanım kız kardeşinin 2011 yılında evinden kaybolduğunu bir ara polisin kız kardeşinin bulunduğunu söylediğini ama sizle görüşmek istemiyor dendiğini ama 10 yıldır kimlikte bir hareket olmadığını anlattı.

Dilaver Biçer, Müge Anlı’da canlı yayına bağlandı

Eşinin şiddetinden ailesine sığınan 10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer kaçtı mı? Üç çocuğunun babası eşinden şüpheleniliyor… Dilaver Biçer yayına bağlandı. (Osman Biçer’in babası) Güldane’nin kaybolmasından ailesinin haberi olduğunu onların sakladığını 3 çocuğu yuvaya vermeye çalıştıklarını kendisinin engellediğini Osman’ın bir karıncayı bile incitmeyen biri olduğunu iddia etti.

https://twitter.com/atvcomtr/status/1363768149485772800?s=20

Güldane Biçer henüz bulunmadı

10 yıldır kayıp olan Güldane Biçer, sık sık ailesinin evine dayak yediği için geldiğini anlatan Güldane Biçer’in kardeşi durum hakkında bilgileri aktarmaya devam ediyor. Kayıp olan Güldane Biçer’in üç çocuğu var.

19 Şubat 2021 tarihinde ilk kez konu edinen Güldane Biçer, henüz bulunmadı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir