Gülçin Ergül, sevgilisini kaybettiği kazadan sonra ilk kez konuştu: “Her şey üç saniyede oldu”

Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, Balıkesir'deki trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybetmiş, kendisi de yaralı olarak kurtulmuştu. Ergül, feci kazanın ardından ilk kez konuştu.

featured

Geçirdikleri kazada sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden, kendisi de yaralanan şarkıcı Gülçin Ergül, olayın ardından ilk kez konuştu. Acısının çok büyük olduğunu söyleyen Ergül, “Kazadan önce arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu” dedi.

“HER ŞEY ÜÇ SANİYEDE OLDU BİTTİ”

Posta’da Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Ergül, hayatta olabilecek en kötü şeyi yaşadığını söylerken, “İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Erdal bana eşlik ediyordu. Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söylemişti. Hep onları düşünüyordum. O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim” diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül trafik kazası geçirdi! Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti…

“GÖZLERİMİN FERİ SÖNDÜ”

Hastaneden çıkar çıkmaz İzmir’e, sevgilisinin ailesine gittiğini söyleyen Gülçin Ergül, “Onlar benim ailem. Birbirimize destek oluyoruz. Bugün (dün) de sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir kez daha yıkıldım çünkü öldüğüne inanamıyordum. Bu bir kâbus olmalı. Ben iyiyim, tedavim devam ediyor. Meleğimin acısının yanında benim ağrılarım bir hiç. Çok bitkinim, gözlerimin feri söndü. Acımın tarifi yok” dedi.

Ergül, psikolojik destek alacağını söyledi.

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül’ün son klibi ve röportajında şok detaylar! Hepsi gerçek oldu…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir