Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül’ün son klibi ve röportajında şok detaylar! Hepsi gerçek oldu…

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı Balıkesir'de trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken, erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. Gülçin Ergül'ün bir ay önce çıkardığı şarkının klibi ve klip hakkında verdiği son röportaj herkesi şoke etti.

İş insanı Erdal Şeyda Lafçı’nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi’nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül’ün bulunduğu otomobil, İzmir- İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki 34 CGR 100 plakalı TIR’ın dorsesine çarptı.

ERDAL ŞEYDA LAFÇI HAYATINI KAYBETTİ

Sürücü koltuğunda oturan Erdal Şeyda Lafçı, kaza yerinde hayatını kaybetti, şarkıcı Gülçin Ergül ise yaralandı.

Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül trafik kazası geçirdi! Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti…

KLİBİNDEKİ KAZA GERÇEK OLDU

Son röportajında yeni şarkısı Birbirimize İyi Gelmiyoruz’un hikayesinden bahseden Ergül, klipte bahsi geçen kaza sahnesini anlatmıştı. Şarkıcı, klipteki sahne için “Klibimiz pek güzel oldu, klipte yarım saat vinç yardımıyla havada asılı kaldım. Bu bölüm, ilişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu ve başkalarının yolunu da aydınlatan yol açan bir ilham olmuş gibi de görünüyor. Bu da benim için bir iltifat olmalı” demişti.

“NABIZ YOK, NEFES YOK”

Öte yandan Gülçin Ergül’ün kaza geçirdiği klibindeki “Aşk yok, nefret yok. Şuurlar kapalı, nabız yok. Bitti, nefes yok, eski bizden eser yok” sözleri de dikkat çekti.

Gülçin Ergül’ün geçirdiği kaza sonrası röportajını okuyan birçok sosyal medya kullanıcısı “Resmen anlattıklarını yaşamış” ve “Başına gelecekleri tahmin etmiş” yorumunu yaptı.

İşte Gülçin Ergül’ün 1 ay önce yayımlanan klibi:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir