FOX TV’de skandal! Contayı sıyıran Gülbin Tosun Taksim saldırısı sonrası kahkaha atarak haber sundu

6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırı Türkiye’yi derinden yaraladı. Gülbin Tosun ile FOX TV Ana Haber Hafta Sonu bülteni de bu acı olayı izleyicilerine aktararak başladı. Fakat yayının devamında Gülbin Tosun’un yaptığı skandal hareketler herkesin tepkisini çekti.

featured

Türkiye dün gelen patlama haberiyle büyük sarsıntı yaşadı. Hain terör saldırısının ardından herkes yaşanan gelişmelere dikkat kesilirken Fox TV Ana Haber bülteninde yaşananlar sosyal medyada gündem oldu.

İstiklal Caddesi‘ndeki saldırıyla başlayan bültenin sonlarına doğru geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen deprem tatbikatı haberi aktarıldı. Gülbin Tosun bugün ise bu davranışı nedeniyle özür diledi.

DEPREM TATBİKATI HABERİNİ SUNARKEN…

Bültende cumartesi günü gerçekleştirilen deprem tatbikatıyla birlikte uzmanların deprem uyarılarına da yer verildi. Haber, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun da bulunduğu vatandaşların deprem tatbikatı sırasında çekilen görüntüleriyle aktarıldı.

GÜLEREK ANLATTI

Sunucu Gülbin Tosun, söz konusu görüntüleri yorumlarken gülmeye başladı. “Hakikaten trajikomik, özür diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Tosun, gülmeye devam ederek “Hakikaten ağlanacak halimize gülüyoruz, özür diliyorum. Bu tatbikat sınıfta kaldı” ifadelerini kullandı.

İstiklal Caddesi‘ndeki patlamanın acısı tazeyken Tosun‘un deprem tatbikatı haberinde gülmeden duramaması tepkilerin doğmasına yol açtı. Bunun üzerine Tosun, sosyal medya hesabından bugün, özür dilediği bir mesaj paylaştı.

“BAZEN CONTA ATIYOR SANIRIM”

Tosun, özrünü şu ifadelerle dile getirdi:

“13 Kasım yayınım ile ilgili özür dilemek isterim. İstiklal Caddesi haberini sunduktan sonra bültenin sonundaki tatbikat haberi gerçeğine güldüğüm için. Haberciler büyük çoğunluğun görmediği görüntüleri görüp ayıklıyor sizler için. Bazen conta atıyor sanırım. İçtenlikle özür dilerim.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir