Gül Masalı’nda heyecan dorukta! Toprak gerçeği söyleyebilecek mi?

Atv'nin sevilen dizisi Gül Masalı 15. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Toprak ve Gonca'nın birbiriyle olan maceralarını sabırsızlıkla bekleyen diziseverler için yeni bölümün detayları haberimizde...

featured

ATV ekranlarında fırtına gibi esen dizisi Gül Masalı‘nın yeni bölümünde de heyecan dorukta. Gül Masalı yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Yılmaz’ın elinde rehin olan Toprak ve Gonca için zor ve gerilim dolu saatler başlamıştır. Yılmaz onları bırakmak için yüklüce bir para istemektedir. Bunun için de Toprak’ın babası Halil’i arar ve oğlunu sağ görmek istiyorsa parayı getirmesini ister.

Toprak’ı kaybetmek korkusuyla kahrolan Halil, onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Toprak’la Gonca namlunun ucundayken Fuat’a giderek yeniden hisselerini satmak istediğini söyler. Bu arada Toprak ve Gonca, Yılmaz’ın elinden kurtulmak için çareler aramaktadır.

Isparta’ya dönen Tahir ve Zühre olanları öğrenince darmadağın olur. Halil, Yılmaz’ın istediği buluşma noktasına gider. Ancak parayı bıraksa da çaresiz bir halde evine dönüp eli yüreğinde beklemek zorundadır. Parayı alıp kaçmaya hazırlanan Yılmaz’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Ölümün kıyısından dönen Gonca, Toprak’la aralarında geçenleri yeniden düşünmeye başlar. Oğullarıyla araları düzeltmeye başlayan Halil ve Canan’ın aklında ise yeni bir plan vardır.

Yılmaz’ı yolundan döndürmeyi başarabilecekler midir? Gonca, Toprak’a geri dönmeye karar verecek midir? Ece’nin baskılarından bunalan Toprak, ona aslında bir oyun oynadığını söyleyebilecek midir?

Gül Masalı’nda nefesler tutuldu! İşler çığırından çıkıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir