Grease filminin yıldızı Olivia Newton John hayatını kaybetti!

İngiliz doğumlu Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton John 73 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm haberi ile hayranlarını yasa boğan Olivia Newton-John'un neden öldüğü ise merak konusu oldu.

featured

Gişe rekorları kıran Grease filminde sesi ve güzelliğiyle 70’lerin en büyük pop yıldızlarından biri olan Olivia Newton John (73) yaşamını yitirirken; ‘Olivia Newton-John neden öldü?’ sorusu hayranları tarafından merak konusu oldu.

OLİVİA NEWTON JOHN NEDEN ÖLDÜ?

Pazartesi günü Facebook’ta yayınlanan paylaşımda, sanatçı için “Bu sabah Güney Kaliforniya’daki Çiftliğinde, ailesi ve arkadaşlarıyla çevrili olarak huzur içinde öldü” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, “Olivia, 30 yılı aşkın bir süredir meme kanseriyle olan yolculuğunu paylaşarak zaferlerin ve umudun bir simgesi olmuştur” denildi.

OLİVİA NEWTON JOHN KİMDİR?

Şarkıcı ve söz yazarı da olan ünlü oyuncu John Travolta ile başrollerini paylaştığı Grease filmiyle tanındı. Altın Küre ödüllü oyuncu, 1992 yılında meme kanserini yendi, 2013’te yeniden kansere yakalandı ve 2. kez hastalığı yenmeyi başardı. Sanatçı, 2020 yılında 3. kez meme kanserine yakalandığını açıkladı. 1974 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Birleşik Krallık’ı “Long Live Love” adlı şarkıyla temsil etmiş ve dördüncü olmuştur.

2019’DA ÖLDÜĞÜ HABERLERİ ÇIKMIŞTI

Eylül 2018’de İngiliz asıllı oyuncu ve şarkıcıya üçüncü kez kanser tanısı konulmuştu. Bu tanıdan birkaç ay sonra, Ocak 2019’da ünlü sanatçının öldüğü haberleri iddiaları medyada yer almıştı. Newton-John bir video yayınlayarak, “Öldüğümle ilgili haberler oldukça abartılıyor” diyerek bu iddiayı alaycı bir dille yalanlamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir