Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar son pozuyla mest etti!

Reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar, son paylaştığı fotoğrafıyla mest etti. Duru güzelliği ve sesiyle herkesi büyüleyen Çağlar'ın kanepeye uzanarak verdiği poza beğeni ve yorum yağdı.

featured

Gönül Dağı dizisinde Asuman’ı canlandıran Hazal Çağlar, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafıyla hayranlarının yine büyük beğenisini kazandı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonuyla da izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi, birbirinden güzel bölümleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamları reytingleri silip süpürüyor.

Birbirinden genç ve yetenekli isimlere fırsat tanıyan ve hepsinin büyük bir üne kavuşmasını sağlayan Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asuman’ın aşk hikayesi izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Dizide bağlama çalıp Neşet Ertaş’ın türkülerini seslendirerek kulakların pasını silen Asuman karakterine Hazal Çağlar hayat veriyor.

Dizideki partneri Cihat Süvarioğlu ile iyi bir uyum yakalayan Hazal Çağlar, oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve güçlü sesiyle de adından söz ettiriyor.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Çağlar, sık sık paylaşım yaparak takipçileriyle etkileşim kuruyor.

KANEPEYE UZANARAK POZ VERDİ

Yıllar içindeki değişimiyle magazin manşetlerini süsleyen ve estetik olmadığını belirten Hazal Çağlar, sık sık sosyal medya paylaşımları ile gündem oluyor.

Instagram’da 300 bine yakın takipçisi bulunan Çağlar, son olarak sere serpe kanepeye uzanıp poz verdi.

Beyaz gömleğini kırmızı pantolonuyla kombinleyen Çağlar’ın karesi, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dizideki rol arkadaşlarını geride bırakan 26 yaşındaki oyuncuya, ”Yaktın ortalığı güzellik”, ”Kuğu gibisin”, ”Bu kadar güzel olamaz ama ya” gibi yorumlar yapıldı.

Gönül Dağı’nda sonradan görme Meryem’e tepki yağıyor

Gönül Dağı Rıfat öldü mü? Gönül Dağı Rıfat’ı kim oynuyor?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir