Beyninde tümör olan Gönül Dağı Sefer ölecek mi?

Gönül Dağı dizisinin son bölümünde hastalanan ve Kayseri’den Yozgat’a geri dönen Sefer Zahide’ye de açıklamasa da Doktor Kenan, Sefer’in hastalığını öğrendi.

featured

TRT1’in fenomen dizisi Gönül Dağı’nda Sefer ve Zahide’yi yine acı günler bekliyor. Kasabası’nın kırmızı çizgisi Sefer’in amansız bir hastalığı var. Gönül Dağı dizisinde dizinin başından beri sıkıntıları, mutsuzlukları tükenmeyen Sefer Zahide’sine kavuştu evlendi, mutlu bir hayat sürecek derken bu seferde hastalık onların yakasını bırakmadı. Beyninde tümör ile yaşayan Sefer bakalım bu amansız hastalıktan kurtulabilecek mi?

https://twitter.com/gonuldagitrt/status/1474801907759783939?s=20

GÖNÜL DAĞI SEFER DİZİDEN AYRILACAK MI?

Sefer’in önce dolmuşu alındı elinden o da para kazanmak için Kayseri’de bir şantiyeye gitmişti. Ancak orada da hastalandığını öğrendi. Şantiyede bayılmasının ardından Kayseri’de hastaneye kaldırıldı ve ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrendi. O yüzden ve kalan günlerini geçirmek için kasabaya döndü. Ölümcül bir rahatsızlık olan beyin tümörü var ve kalan ömrünü eşi evlatları ile birlikte geçirmek istiyor. Bu arada Zahide hamile kaldı ve bir bebek bekliyorlar.

Kasabaya dönüşü başta Zahide olmak üzere herkesi şaşırtsa da mutlu etti elbette. Kimse onun hastalığını bilmiyordu, ara ara baş dönmesinin sebebini yorgunluk olarak anlatıyordu Zahide’ye. Zahide de hiç hastalığa ihtimal vermediği için bunu kabul etti ve  birlikte Badegül’ü köfte arabasına çevirdiler. Ancak beyninde tümör olan Sefer bakalım dizide devam edecek mi yoksa senaryo gereği ölecek mi?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir