Gönül Dağı izleyicisi bu habere çok üzülecek! Gönül Dağı sezon finali tarihi belli oldu

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, bu hafta 62. bölümüyle ekrana gelecek. Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla sevilen dizinin sezon finali için de geri sayım başladı. Peki Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapacak? İşte o tarih...

featured

Sıcak Anadolu hikayesiyle 2 sezondur televizyon ekranlarına damgasını vuran Gönül Dağı’nın sezon finali tarihi belli oldu.

TRT1 dizisi Gönül Dağı, hem konusu hem de oyuncularıyla izleyicilerin gözdesi.

Köprü Film imzalı, “Bozkırın kalemi” Mustafa Çiftçi’nin kaleminden çıkan Yahya Samancı yönetmenliğindeki dizi Anadolu masalını ekranlara taşıyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Ecem Özkaya ve Semih Ertürk’ün yer aldığı dizi, Anadolu hikayesini konu ediniyor.

Yayınlandığı ilk günden beri her bölümüyle adından söz ettirmeyi başaran Gönül Dağı, tüm reyting gruplarında zirveyi elden bırakmıyor.

65. BÖLÜM SEZON FİNALİ

Yaz aylarına gelinmesiyle birlikte dizilerin sezon finali bölümleri de yaklaştı. Cumartesi akşamları ekranlara gelen Gönül Dağı için de final tarihi netleşti.

Dizinin senaristi Arif Asaf Elmas, sosyal medya hesabından Gönül Dağı sezon finali tarihini paylaştı.

7 Mayıs Cumartesi akşamı 62. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Gönül Dağı, 65. bölümle 28 Mayıs Cumartesi akşamı sezona veda edecek.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir