Gönül Dağı Fezai kimdir? Mücahit Koçak kim? Gönül Dağı Mücahit Koçak nereli?

Köprü Film imzalı TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi Gönül Dağı'na yeni bir oyuncu geliyor. Dizinin 69. Bölümünde yine sürpriz bir oyuncu izleyenleri şaşırtacak. Diziye giren ödüllü oyuncu Mücahit Ocak, Fezai karakterini canlandıracak.

featured

3.sezona da bomba gibi girmeyi hedefleyen Gönül Dağı dizisinde ayrılıkların ardı ardı kesilmemekteydi. Bugünkü haberimizde diziye yeni katılan isimlerden Fezai’yi tanıtacağız. Gönül Dağı Fezai Kimdir? Mücahit Koçak tarafından oynanacak olan Fezai karakteri Ramazan’ın askerlik arkadaşı olarak karşımıza gelecek. Fezai’nin Gönül Dağı kadrosundaki rolü ise şimdiden merak konusu olacaktır. Dizide Ramazan ile komik bir ikili olacağı konuşuluyor.

MÜCAHİT KOÇAK KİMDİR?

Her cumartesi 20.00’Da ekranlarımız karşısına gelen Gönül Dağı dizisine son olarak Mücahit Koçak katılmıştır. Mücahit Koçak 1988 yılında Konya’da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Film Ve Drama bölümü mezunudur.

Oyunculuğun yanında dublaj ve tiyatro eğitmenliği yapmaktadır. Bozkır filminde gösterdiği performansla ödül almıştır. Dizide Ramazan olarak tanıdığımız Cahit Süvarioğlu’nun çok eskiden arkadaşıdır. İki Şafak Arasında filminde rol almıştır.

Ayriyeten de Küçük Gelin dizisinde komiser İsmail olarak rol almıştır. Instagramda ‘kocakmucahit ‘kullanıcı adıyla paylaşımlar yapmaktadır.

Gönül Dağı’na sürpriz isim! Ödüllü oyuncu Mücahit Koçak da kadroya dahil oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir