Gönül Dağı Doktor Kenan kimin oğlu? Gönül Dağı Doktor Kenan’ın annesi Döndü mü?

featured

Dizinin sıkı takipçileri yeni sezon başından beri büyük bir heyecanla Doktor Kenan’ın ailesini kavuşmasını bekliyor. Bu kapsamda türlü türlü tahminler yapılsa da ekranlara gelen son bölümle Doktor Kenan Muammer ve Döndü’nün akşam yemeğine misafiri olmuştu. Bu gelişmeyle heyecan doruklara çıkarken Kenan’ın ailesi de netleşmeye başladı.

Gönül Dağı’nın Doktor Kenan’ı Serkan Kuru kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Kuru hakkında merak edilen her şey…

GÖNÜL DAĞI DOKTOR KENAN MUAMMER İLE DÖNDÜ’NÜN OĞLU MU? 

Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan düğüncü Muammer ile Döndü’nün evladıdır. Bilindiği üzere Döndü ve Muammer defalarca çocuk sahibi olmaya çalışmışlar ve her zaman çocukları daha doğmadan ölmüştür. Gerçekte ise Muammer ve Döndü’nün bir erkek evladı ölmemiştir; ancak daha önce defalarca çocuk yaşamadığı için ebe bu sefer yaşayan çocuğu öldü diye göstermiş ve Döndü ile Muammer’in evlatlarını kaçırmıştır.

Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan Muammer ve Döndü’nün öldü sanılan ancak evlatlık verilen oğullarıdır. Bu durumda Gönül Dağı dizisinde sürekli kavga eden Doktor Kenan ile Veysel kardeştir. Daha geniş açıdan bakarsak; Kenan ile Ramazan ve Taner de amcaoğludur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir