Gönül Dağı 65. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Dilek’in vedası herkesi gözyaşlarına boğacak

TRT 1'in en sevilen dizilerinden Gönül Dağı, cumartesi günü yayınlanacak bölümle sezon finali yapacak. Merakla beklenen 65. bölümün 2. fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı 65. bölüm 2. fragmanında Gülsim Ali’nin canlandırdığı Dilek karakteri diziye veda edecek.

TRT1’de her hafta cumartesi akşamı yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkan Gönül Dağı, 65. bölümle sezonu noktalıyor. Sezon finali bölümünde ise göçme olan Gönül Dağı’nda mahsur kalan Dilek, Taner’in kucağında baygın halde görüldü. Ardından Gülsüm öğretmen ise gözyaşları içinde ekrana yansıyor. İşte, dizinin Dilek’i Gülsim Ali’nin akıbeti…

Gönül Dağı 65. bölüm fragmanı yayınlandı: Meryem geri dönüyor

GÖNÜL DAĞI DİLEK ÖLÜYOR MU?

Gönül Dağı dizisi TRT1’in damga vuran dizileri arasında. Ancak dizinin başrol oyuncularından Gülsim Ali’nin dizinin oyuncu kadrosundan ayrılacağı öne sürüldü. Yayımlanan 65. sezon finali fragmanında ise Dilek, kanlar içinde Taner’in kucağında görüldü. Ramazan ve Veysel’in yanı sıra Gülsüm öğretmen de gözyaşları içinde kalıyor. Dilek’in diziden ayrılmasına yönelik henüz resmi bir açıklama yapılmadı, konu cumartesi akşamı bölümün yayımlanması ile netleşecek.

Öte yandan gazeteci Birsen Altuntaş ise, Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali’nin durumu hakkında haberinde, ” İddialar doğru… Gülsim Ali “Gönül Dağı”na veda ediyor. Peki bu veda ne zaman gerçekleşiyor diyorsanız; cevabı 65. bölümde…” ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali gidiyor! Yerine gelecek isim belli oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir