Gonca Vuslateri – Hakan Altun aşkı, ‘evlilik krizi’ yüzünden bitti

featured

Aşk yaşadıkları 2020 yılının son haftalarında sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun’un ilişkisi kısa sürdü.

Hürriyet’in haberine göre; ilişkinin sonunu getiren de “evlilik krizi” oldu; taraflardan birinin evliliğe sıcak bakarken diğerinin “kesinlikle olmaz” tavrı ayrılıkla sonuçlandı.

GONCA’YI SİLDİ

Öte yandan ünlü şarkıcı, Gonca Vuslateri’yi sosyal medya hesabından da sildi. Altun, ilişkisi başladığı zaman sadece Vuslateri’yi takip ediyordu.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Gonca Vuslateri’nin arkası dönük verdiği son pozdaki notu da ayrılık mesajı olarak yorumlandı.

Vuslateri, paylaşımına; “Ardından ağlanacak ne varsa ömrümüzde, Tekrar doğuşun sırrı gülümseyen bir yüzde, Uykusuz geceleri içten kemiren hüzün, Bin azabın çarkında gerilmiş ağaran gün; Öpüşler, gözyaşları, vaitler ve hicranlar; O derin sükutların aydınlattığı anlar Bir sonsuz uçurumda uyanmış gibi birdenSazlar sustuktan sonra duyulan nağmelerden; doldurur hiç durmadan uzattığı bu tası, Gül, ey bir âna sığmış ebediyet rüyası! Gül dimdik bu sefer. Kırık bir uddan kovulan Taksim, evsizlere kapı açan meydandır artık. Ve gül şahididir edebiyatın. Bazı şarkılara ismini vermiştir sadece… Ruhu sadakadır gönül fakirlerine. Selam olsun Tanpınar” notunu düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir