Gol sevinçleri yarıda kaldı! Çağlar Söyüncü şok oldu

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği Leicester City, dün akşam şok bir mağlubiyet yaşadı. FA Cup maçında alt lig temsilcisi Nottingham Forest'e konuk olan Leicester karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bir Leicester City taraftarı peş peşe gelen gollerden sonra sahaya indi ve futbolculara saldırdı. O anlarda milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü de sahadaydı.

featured

Dün oynanan maçta Leicester City, sahada varlık gösteremedi ve alt lig takımı Nottingham Forest’e 4-1 mağlup oldu. Çağlar Söyüncü’nün de formasını giydiği Leicester City’nin mağlubiyeti dışında maça damga vuran bir olay daha yaşandı. Bir Leicester taraftarı attıkları gol sonrası kutlama yapan Forest futbolcularına saldırdı ve yumruk attı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ DE O ANLARDA SAHADAYDI

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü de bu sahneler yaşanırken sahanın içindeydi. Yaşanan bu arbedenin ardından Leicester City futbolcuları da zor anlar yaşadı.

LİNEKER İSYAN ETTİ: ‘UTANÇ VE REZALET’

İngilizlerin efsane futbolcusu Gary Lineker de yaşananlara tepki göstererek ‘Bu bir utanç, rezalet! O taraftar kimse Leicester City onu ömür boyu maçlarına almamalı.’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir