Gökhan Çıra baba oldu! Selin Ciğerci’den tek kelimelik tepki: ‘Pes’

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra baba oldu. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Çıra'ya eski eşi Selin Ciğerci'den tepki geldi. Ciğerci, iki kez evlenip boşandığı Çıra'ya tepkisini "Pes" yazarak gösterdi.

featured

Geçtiğimiz sene Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan ve 3. kez nikah masasına oturacağını duyuran Gökhan Çıra, bugün sosyal medya hesabından baba olduğunu duyurarak bebeğiyle pozunu paylaştı. Çıra’nın magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımına eski eşi Selin Ciğerci’den tepki gecikmedi.

‘HAYATIMA HOŞ GELDİN KIZIM’

Instagram hesabından bir bebekle fotoğrafını paylaşan Gökhan Çıra, ‘Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım’ ifadelerini kullandı.

gökhan çıra kızı

SELİN CİĞERCİ’DEN PES YORUMU

Çıra’nın evliyken aldattığı gerekçesiyle boşandığı ve sonrasında yeniden evlenip boşandığı Selin Ciğerci, Instagram hesabının hikaye kısmında siyah bir zemine “Pes” yazarak paylaştı. Ciğerci’nin paylaşımı Çıra’nın babalığıyla ilgili yaptığı ileri sürüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir