Iğdır’da Aleyna Ağgül’ü ölüme sürükleyen ırz düşmanı Gökhan Argın tutuklandı

featured

Iğdır’da, erkek arkadaşı Göktürk Argın’ın babası Gökhan Argın tarafından tecavüze uğrayınca canına kıydığı öne sürülen Aleyna Ağgül’ün ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Aleyna’nın ölmeden önce bıraktığı notta işaret ettiği 42 yaşındaki Gökhan Argın, tutuklandı.

Göktürk Argın çıplak fotoğraflarını çekti, Gökhan Argın tecavüz etti! Aleyna Ağgül, intihara böyle sürüklenmiş…

‘GİT KENDİNİ ÖLDÜR’ DEMİŞTİ

30 Eylül’de Iğdır’da oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda cansız bedeni bulunan Aleyna Ağgül’ün ölümüyle ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Aleyna Ağgül ölümünden bir gün önce akşam saatlerinde emniyete giderek, şüpheli Gökhan Argın hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.

2020 yılında Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı’na şüpheli Gökhan Argın hakkında cinsel saldırı suçlamasında bulunduğunu, daha sonra şikayetini geri aldığını anlatan Aleyna Ağgül, ifadesinde şunları söyledi:

“Şikayetimi geri aldıktan sonra Gökhan Argın’la sevgili olduk. Bekar evinde görüşüyorduk. Ona karşı geldiğim zamanlarda, ‘Bende fotoğrafların ve videoların var. Karşı gelirsen bunları ailene ve insanlara gösteririm. Herkes senin ne olduğunu anlar’ içeriğinde söylemlerde bulunuyordu. Bu yazışma ve tehditleri şu an şifresini hatırlamadığım mail hesabında depoladım. Gökhan Argın’dan yaklaşık 10 gün önce ayrılma kararı aldım. Telefonumdan ve sosyal medya hesaplarımdan engelledim. Sürekli Instagram üzerinden sahte hesaplardan ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık 1 hafta önce kullandığım bir hesaba, sahte bir hesaptan ‘Merak etme. Bir iki video evime gelişin. İlaç atman. Gel al beni demen. Neyse alçalmayacağım. Ben de üzerimde de oynadığın her şey var’ içeriğinde mesaj gönderdi.”

Gökhan Argın, tehdit etmek için defalarca sahte hesap açmış! İşte Aleyna Ağgül’ü intihara sürükleyen mesajlar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir