Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın yeni dizisi Ömer’in konusu ne? Ömer ne zaman başlıyor?

Star TV'nin yeni dizisi Ömer için geri sayım başladı. Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı Ömer dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı.

Star TV’de izleyici karşısına çıkacak olan OGM Pictures imzalı Ömer dizisi, ekran yolculuğu için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın oturduğu dizi, güçlü oyuncu kadrosu kadar konusuyla da izleyicilerin dikkatini çekti. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay’ı buluşturan yapım, tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen “Shitsel” dizisinden uyarlandı. Peki, Ömer dizisi ne zaman başlıyor, hangi tarihte? Star TV’nin yeni dizisi Ömer konusu nedir, oyuncuları kimler?

ÖMER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Cem Karcı’nın yönettiği dizide baba-oğulu Selahattin Paşalı (Ömer) ile Barış Falay’ın (Reşat) canlandırıyor. Cami imamı ve müezzinin hikayesinin ele alındığı diziyi Gülizar Irmak kaleme alıyor. Dizide Selahattin Paşalı’nın partneri Gamze’yi ülkemizin en başarılı oyuncularından Gökçe Bahadır canlandıracak.

ÖMER DİZİSİ OYUNCU KADROSU!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak Ömer dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır yer almaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir