Gizli Saklı’nın Naz’ı Sinem Ünsal’ın sevgilisi kim? Sinem Ünsal kaç yaşında, boyu ne?

Mucize Doktor dizisiyle popülerliğini artıran güzel oyuncu Sinem Ünsal, Gizli Saklı dizisinde Naz adında bir polise hayat veriyor. Peki, Gizli Saklı dizisinin Naz'ı Sinem Ünsal nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kim?

featured

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal FOX’un yeni dizisi Gizli Saklı ile yeniden ekranlara döndü.

Güzel oyuncu Sinem Ünsal, İzmir’de doğdu ve eğitimini de karşılaştırmalı edebiyat bölümünde tamamladı. Ardından oyunculuğa yönelerek ilk deneyimini Arkadaşlar İyidir ile elde etti. İşte, Sinem Ünsal hayatı ve dizileri…

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Ünsal, 21 Haziran 1993’de İzmir’de dünyaya geldi. Azerbaycan Türkü kökenli bir baba ile Çerkes kökenli bir annenin ikinci çocuğu olan sinem Ünsal, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun oldu ve ardından 2017 yılından itibaren oyunculukla ilgilenmeye başladı.

2017 yılında yayımlanan Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini, Siyah Beyaz Aşk adlı dizide ise Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı. 2018-2019 yılları arasında yayımlanan Kızım adlı dizide Sevgi Günay karakterine hayat verdi. 2019 yılında yayımlanan Raif ile Letafet adlı tiyatro oyununda Letafet karakterini canlandırdı. 2019-2021 yılları arasında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Nazlı Gülengül karakterini oynadı. Ünsal, 1,68 boyundadır.

SİNEM ÜNSAL’IN SEVGİLİSİ KİM?

Sinem Ünsal, Gibi dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Kılınç ile birlikte.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir