Gibi dizisi yeni sezon olacak mı? 3. sezon ne zaman? Nereden izlenir?

Gibi dizisi tutkunları, yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki Gibi dizisi yeni sezon olacak mı? 3. sezon ne zaman? Nereden izlenir?

featured

Gibi dizisi yeni sezon olacak mı? 3. sezon ne zaman? Nereden izlenir? sorularının yanıtları, dizinin birçok hayranı tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç gibi oyuncuların yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Ömer Sinir’in oturduğu Gibi dizisi, son zamanlarda sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Dizide yer alan birçok replik, dilden dile yayılmış durumda. Özellikle de “Ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?” repliği, birçok farklı kesim tarafından benimsenmiş durumda. Kadın hakları yürüyüşlerindeki pankartlarda yer alan bu replik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından da dillendirilmişti.

GİBİ DİZİSİ NEREDEN İZLENİR?

Peki Gibi dizisi nereden izlenir? Gibi dizisi, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen adlı yayın platformundan izlenebilir. Dizinin şimdiye kadar iki sezonu yayınlanmış durumda. 1 Ocak 2021’de başlayan ilk sezon, 26 Mart 2021’de sona erdi. İlk sezon toplamda 12 bölümden oluşmaktadır. 31 Aralık 2021 tarihinde başlayan ve 10 bölümden oluşan 2. sezon ise 4 Mart 2022 tarihinde noktalandı. Peki Gibi dizisi yeni sezon olacak mı? 3. sezon ne zaman?

GİBİ DİZİSİ YENİ SEZON OLACAK MI?

Gibi dizisi yeni sezon olacak mı? sorusuna “evet” yanıtını verebiliriz. Dizinin sezon finali yaptığı ve yeni sezonuyla devam edeceği belirtiliyor. Peki 3. sezon ne zaman? Gibi dizisinin 3. sezonunun 2022 yılının sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor. Dizinin yeni sezonu Exxen platformu üzerinden yayınlanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir