Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ve Devrim Özkan izleyenleri büyüledi!

Gelsin Hayat Bildiği dizisinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde oyuncu Ertan Saban ile Devrim Özkan sahneleri yine çok konuşuldu. İkilinin beraber olduğu sahneler izleyiciler tarafından heyecanla izlendi. İşte dizinin gönülleri ısıtan sahnelerinden görüntüler...

featured

Show Tv’de ekranlara gelen Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yayınlanan ilk bölümüyle beraber konusuyla ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin başrollerinde yer alan Ertan Saban ve partneri Devrim Özkan ekranlara bu akşam damga vurdu.

Ertan Saban ve Devrim Özkan’ın beraber olduğu sahneler izleyenlerin gönüllerini ısıttı. Dizinin hayranları ikilinin paylaşımlarıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde izleyicileri cezbeden ikinci önemli nokta ise başrol ikilisinin çok başarılı bir uyum sergilemesi oldu.

Ertan Saban oyunculuk noktasında kalitesini ortaya koyuyor ve deneyimlerini ekrana yansıtıyor hem de Devrim Özkan, gençlik enerjisi ve yükselen performansıyla dizi dünyasında güçlü bir varlık sergiliyor.

Songül ile Sadi karakterlerinin hikayedeki konumlanması, yaşanan süreçte birbirlerine yakınlaşması, ortaya çıkan duyguların izleyicileri hikayenin içine çekecek kadar etkili şekilde sunulması, oyunculuk başarısının bir sonucu oldu.

Ertan Saban ve Devrim Özkan ikilisi diziyi izlemek için yeterli bir neden teşkil ediyor ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi, onların da büyük katkısı ile ödüller kazanıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden iki büyük başarı!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir