Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Yeliz’i Ayşe Kırca, usta oyuncunun kızı çıktı!

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin oyuncuları arasında Ayşe Kırca'da yer alıyor. Yeliz karakterine hayat veren oyuncu Levent Kırca'nın kızıdır.

featured

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Yeliz karakterine hayat veren Ayşe Kırca’nın usta oyuncu Levent Kırca’nın kızı olduğu ortaya çıktı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yeliz’i merak konusu oldu. Perşembe akşamları Show TV’de yayınlanan dizi ilgi odağı oldu. Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi isimlerin bulunduğu yapım izleyiciden tam not aldı. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yeliz’i Ayşe Kırca kimdir? Ayşe Kırca kimin kızı?

AYŞE KIRCA KİMDİR?

Ayşe Kırca, 2 Mayıs 1994’te İstanbul’da doğdu. Carrie Pilby (2016), Sol Yanım (2020) ve Mavide Ölümsüzlük (2015) adlı yapımlarda rol aldı.

New York Film Academy’de 4 yıl oyunculuk eğitimi alan Ayşe Kırca pek çok oyunda rol aldı.

Ayşe Kırca senaristlerin ve yönetmenlerin yakından takip ettiği bu okulun avantajını kullanarak ilk oyunculuk deneyimini Hollywood filmi ile yaşadı. ‘Carrie Pilby’ filmi için birçok kişi arasında yaşanan elemeler sonucu seçilen Ayşe Kırca, 2016 yılında oyunculuğa başladı.

Carrie Pilby filminde ana karakterin arkadaşı bir garsona hayata veren Ayşe Kırca performansı ile beğeni topladı.

Ayşe Kırca, Gaye Sökmen Ajans’a bağlı olarak çalışmaktadır.

Susan Johnson’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “The Intern” filmiyle ilk deneyimini kazanmıştır.

Ayşe Kırca, Carrie Pilby filminde rol almadan önce 2015’de ‘Immortality in Blue’ projesinde kısa da olsa rol alma şansı elde etmiştir.

Ayşe Kırca Müjdat Gezen’in 2019 yılında hem yazdığı hem de yönettiği Pera Müzikalinde yer almıştır. Ayşe Kırca şimdilerde başrollerinde Cansel Elçin, Defne Samyeli, Tolga Mendi, Özge Yağız gibi isimlerin rol aldığı Star TV’de ekrana getirilen Sol Yanım dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştı. Ayşe Kırca son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Yeliz karakterini canlandırmıştır.

AYŞE KIRCA LEVENT KIRCA’NIN KIZI MI?

Ayşe Kırca, Levent Kırca ve Oya Başar’ın kızıdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir