Gelecek sezon Neymar ve Mbappe PSG’de kalacak mı? PSG rekor bonservis ücreti istiyor…

featured

İspanyol AS gazetesi, Haziran 2022’de sözleşmesi sonra erecek olan Mbappe‘nin PSG ile yeni sözleşme imzalamaya yakın olduğunu söyledi. Yıldız oyuncu 2 yıllık bir sözleşme imzalayıp daha sonra Real Madrid‘e transfer olmak istiyor. PSG ise Fransız yıldız için Neymar‘a ödediği 198 milyon Pound‘dan az bir bonservis ücretini kabul etmeyeceği söyleniyor. PSG‘de yıllık 21 milyon euro ücret alan Mbappe, Real Madrid‘e transfer olduğu takdirde sözleşmesinde de indirime gidebileceği konuşuluyor. Real MadridMbappe için 150 milyon euro‘luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Haberin devamında, “Mbappe, İspanya başkentine gitmeden önce duruma bakacak. Real Madrid, stadını yenilemek için ilk olarak 100 milyon Euro kredi çekti. Bu haziran ayında da 275 milyon Euro’luk kredi çeken Real Madrid, Haziran 2022’de de 200 milyon Euro kredi çekecek.

Mbappe ise büyürken, Real Madrid’de oynamayı hayal ediyor. Mbappe’nin idolü Cristiano Ronaldo” ifadeleri kullanıldı.

Geçtiğimiz günlerde PSG‘de teknik direktörlük görevine getirilen Mauricio Pochettino ise Mbappe ve Neymar‘ın takımda kalmasını istiyor.  PSG‘nin Neymar ile 4 yıllık bir sözleşme imzalamaya yakın olduğu söyleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir