Gelecek Partili Selçuk Özdağ’ı MHP’li Semih Yalçın mı hedef gösterdi? Sert atışma…

featured

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi. Silah ve sopaların kullanıldığı iddia edilen saldırıda elinden ve başından yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “Selçuk Özdağ cuma namazına gitmek üzere evinden çıkıyor. Kapının önünde beş kişinin saldırısına uğruyor. İki saldırgan Özdağ’ın koruması ve şoförünü silahla etkisiz hale getiriyor. Üç kişi ise sopalarla dakikalarca şiddet uyguluyor. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşıyor” dedi.

Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.

Selçuk Özdağ Bahçeli’ye yüklenmişti

Selçuk Özdağ, 12 Ocak 2021 tarihli Twitter mesajlarında MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yüklenmiş, “57. Hükümet ortaklığında Öcalan ile İmralı da devam eden müzakerelerde sessiz kaldığı gibi. Fetö neyse Selahattin Demirtaş da odur diyen Sn Bahçeli, seçimler de Abdullah-Osman Öcalan kardeşlerden destek istenmesini meşru mu görmektedir?” diye sormuştu. Özdağ, Çin’in Uygur Türklerine uyduladığı soykırım politikasına ses etmemekle suçladığı Bahçeli’ye, “Türk milliyetçisi olduğunu iddia eden bir siyasetçi, Uygur Türklerine uygulanan zulüm ve soykırım karşısında, Rus sevdalısı Çin aşığı Aydınlıkçı Perinçekgillerden azade nasıl bir siyasi argümanının olduğunu bu millete izah etmek zorundadır” sözleriyle yüklenmişti.

Selçuk Özdağ’ı MHP’li Semih Yalçın mı hedef gösterdi?

MHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın 13 Ocak’ta Twitter hesabından yaptığı açıklamada Selçuk Özdağ için şu ifadeleri kullanmıştı: “Selçuk Özdağ adında bir siyaset bukalemunu, son sığındığı kapı halktan itibar görmeyince, çareyi milletimizin sevgiyle kucakladığı MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve teveccühünü esirgemediği partimize çatarak gündeme gelmekte bulmuş.”

Selçuk Özdağ’ın toplam 14 mesajdan oluşan Twitter açıklamalarıyla Devlet Bahçeli’ye geçmişteki açıklama ve söylemlerini hatırlatarak eleştirdikten bir gün sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından 15 mesajla karşılık bulması, iki sonra da evinin önünde silahlı sopalı saldırıya uğraması “saldırının MHP’yle ilgisi var mı?” sorularını da beraberinde getirdi. Daha önce de MHP lideri Bahçeli’yi eleştiren Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ da saldırıya uğramıştı.

Selçuk Özdağ’a yapılan silahlı saldırının arkasından Semih Yalçın’ın kışkırtmalarının çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir