Geçtiğimiz ay Sibel Can ile basılan Emir Sarıgül, bugün Buket Aydın ile evleniyor…

featured

Geçtiğimiz ay şarkıcı Sibel Can ve Emir Sarıgül’ün teknedeki aşk tatili magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Emir Sarıgül ile Sibel Can, birlikte Ege’ye açıldı, özel yatla çıktıkları mavi turda ilk kez birlikte görüntülenen çift daha önce çıkan dedikoduları kesin bir dille yalanlamıştı.

Demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkarmış, Sibel Can ise sosyal medya üzerinden gelecek yorumları engellemek için Instagram’ında yorum kısıtlaması yapmıştı.

Evleniyorlar

Emir Sarıgül’ün Sibel Can ile aşk tatiline “Ben utanç duyuyorum. Emir Bey’in pırlanta gibi 2 çocuğu var. O çocuklarla da tanıştım. Bana Buket abla dediler. O bu çocukları düşünmeden hareket ediyor olabilir ama ben o çocukların hürmetine daha fazla konuşmuyorum” yorumunu yakan Buket Aydın’dan geri vites geldi.

Sibel Can-Emir Sarıgül aşkıyla ilgili ilk kez konuşan Buket Aydın’dan bomba sözler!

Buket Aydın, Mart ayında ilişkisini noktaladığı Emir Sarıgül ile bugün nikah masasına oturuyor. Sabah yazarı Bülent Cankurt köşesinden böyle duyurdu:

“Büyük lokma ye, büyük konuşma” diye boşuna söylememiş atalarımız! İşte size çok güzel bir örnek… Spiker Buket Aydın, mart ortasında kariyerine zarar verdiği gerekçesiyle Emir Sarıgül ile olan bir yıllık ilişkisini noktalamış, sonra da kameraların karşısına geçip, kesin bir dille asla ve kata tekrar bir araya gelmeyeceklerini söylemişti.

Mustafa Sarıgül’ün gelini olmaya dayanamayan Buket Aydın, Emir Sarıgül’ü terk etti!

İşte o büyük lafları eden Buket Aydın, Emir Sarıgül ile nikah masasına oturuyor!

Evet, yanlış okumadınız… Hatta geçen ay ünlü şarkıcı Sibel Can ile yatta görüntülenen Emir Sarıgül, Buket Aydın ile pazartesi akşam Beykoz Konakları’ndaki evinde minik bir törenle vuslata erecekti.

Aşkları belgelenen Sibel Can ile Emir Sarıgül’ün yat tatilinden çok özel fotoğraflar…

Ancak müstakbel kayınpeder Mustafa Sarıgül, bu evliliğe onay vermeyince nikah iptal oldu! “Bu sefer dönüş yok, kesin olarak ayrıldık” diyen Buket Aydın’ı evlenmeye ikna eden Emir Sarıgül, artık nasıl yaptı bilmiyorum ama babasının da onayını almaya başarmış. Pazartesi yapılamayan sürpriz nikah bugün gerçekleşecek. Ne diyelim; umarım çok mutlu olurlar…”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir