Geceyi birlikte geçirdiği Esra Hankulu ölü bulunmuştu… Ümitcan Uygun’un abisi Instagram’da tehditler savurdu!

featured

Müge Anlı’da gündeme gelen Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunması olayının baş şüphelisi olarak bilinen Ümitcan Uygun’un adı yine bir kadının ölüymüyle gündeme geldi.

Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Esra Hankulu’nun ağzından kan gelmiş halde bulunduğu, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi. Uygun ve diğer iki arkadaşı gözaltına alındı. İşte ayrıntılar…

Esra Hankulu ölü bulundu

Ankara’nın Mamak İlçesi’nde yaşayan Esra Hankulu (25) 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.’yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Olay günü Hankulu’nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı.

Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00’da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu’yu hareketsiz halde buldu.

Aleyna Çakır’ın katil zanlısı Ümitcan Uygun’la geceyi birlikte geçiren Esra Hankulu ölü bulundu! Şok kamera kayıtları…

Hankulu’nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Hankulu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Hankulu’nun hayatını kaybettiği gece yanında, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun olduğu ve incelenen kamera kayıtlarında da saat 11.00’da Uygun’un evden çıktığı görüldü.

Ön otopsi raporunda darp izi yok

Hayatını kaybeden genç kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Ümitcan Uygun’un son kurbanı olduğu iddia edilen Esra Hankulu’nun ön otopsi raporu ortaya çıktı! Şok eden bilgiler…

Ümitcan Uygun’un abisi tehditler savurdu

Ümitcan Uygun’un ağabeyi Esra Hankulu’nun ölümünün ardından instagram hesabından yine tehditler savurdu.

İşte Ümitcan Uygun’un ağabeyinin tehditler savurduğu o paylaşımlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir