Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlara dönen Neslihan Atagül izleyiciden tam not aldı

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden olan Neslihan Atagül'ü Instagram'da 13.5 milyon kişi takip ediyor. Eşi Kadir Doğulu ile başrol paylaştığı Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlara dönen Neslihan Atagül ilk bölümdeki performansıyla izleyenlerden tam not aldı.

featured

Star TV ekranlarının yeni sezondaki iddialı dizilerinden biri olan Gecenin Ucunda, bu akşam ekranlarda yerini aldı. Başrollerinde Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’nun yer aldığı dizi ilk bölümüyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün ilk bölümde sergilediği performans sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Oyuncunun güzelliği ve başarısı tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. İşte diziden ilk görüntüler;

‘Yaprak Dökümü’ dizisiyle oyunculuk hayatına başlayan Neslihan Atagül, en son ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide Nare karakterini canlandırmıştı. Bir dönem ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ hastalığına yakalanan Neslihan Atagül, zor günleri atlatarak sağlığına kavuştu. Neslihan Atagül’ün dönüşü muhteşem oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden olan Neslihan Atagül’ü Instagram’da 13.5 milyon kişi takip ediyor. Eşi Kadir Doğulu ile başrol paylaştığı Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlara dönen Neslihan Atagül özel hayatıyla en çok merak edilen isimlerden.

Star TV’nin yeni dizisi Gecenin Ucunda konusu nedir, oyuncuları kimler?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir