‘Gecenin Ucunda’ dizi setine saldırı: Rambo bıçağı ve satırla kovaladılar

Başrollerini Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı Gecenin Ucunda dizisinin çekim hazırlıkları esnasında mahalle sakinleri ile set ekibi arasında tartışma çıktı. Kartal’daki sette yaşanan kavganın büyümesi ile seti basan gençler ellerindeki rambo bıçağı ve satırla çekim ekibini kovaladı.

featured

Senaryosunu Seda Çakır Avunduk, Aysun Erdoğan ve Ezgi Özcan’ın üstlendiği, kadrosunda Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Kuzey Kaya’nın yer aldığı Star TV’nin sevilen dizisi ‘Gecenin Ucunda’nın çekimleri sırasında kavga çıktı.

SET EKİBİNE RAMBO BIÇAĞI VE SATIRLARLA SALDIRDILAR

Gecenin Ucunda dizisinin Kartal’da gerçekleştirilen çekim hazırlıkları esnasında mahalle sakinleri ile set ekibi arasında tartışma çıktı. Kavganın büyümesi ile seti basan gençler ellerindeki rambo bıçağı ve satırla çekim ekibini kovaladı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde Kartal’da meydana gelen olayda; Dizinin çekim hazırlığında mahallenin gençleriyle set çalışanları arasında küfürleşme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Olay yerinden uzaklaşan gençler kurulan seti kısa süre sonra palalar ve rambo bıçaklarıyla basarak set çalışanlarına saldırdı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga son bulurken korku dolu anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye yansıdı.

NESLİHAN ATAGÜL SETE GELMEDİ

Yaşanan kavga nedeniyle çekim iptal edilirken, filmin başrol oyuncusu Neslihan Atagül’ün çekim alanına yaşanan olaylardan dolayı gelmediği öğrenildi. Öte yandan mahalle sakinleri Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’ya seslenerek mahallelerini ziyaret etmelerini istedi.

Benzer Haberler
Fotoram.io (5)
Gecenin Ucunda dizisinde beklenmedik an! Öpüşme sahnesi sosyal medyaya damga vurdu
FhI7UxyWAAAbGGw
Gecenin Ucunda dizisinde heyecan dorukta! Kazım ve Macide’nin iddiası büyük ses getirdi
gecenin-ucunda-olum-terapisi
Gecenin Ucunda dizisinde ölüm terapisi sahnesi sosyal medyayı salladı! Ölmeden mezara girdiler…

Dükkanında çekim yapılacak olan esnaf Erhan Gül, ‘Dün öğlen civarı burada dizi çekimi vardı. Mahallenin gençleri ile set çalışanları arasında tartışma oldu. Karşılıklı küfürleşmeler oldu. 5 dakika geçince mahalledeki gençler bıçakla pala ile geldiler. Set ekibi de kendini savunmak için saldırdı. Gençler kaçtı. Set ekibi de çekimi iptal ederek buradan ayrıldı. Rambo bıçağı, pala ile gelmişti gençler. Neslihan Atagül gelecekti. Sahnesini oynayacaktı. Biz mahalle olarak bu duruma çok üzüldük. Sevdiğimiz sanatçılar gelecekti. 3 tane gencin yaptığı yüzünden mahalle kötü anılacak. Bu sanatçılar bir daha bu mahalleye gelmez. Biz mahalleli olarak onları çok seviyoruz. Neslihan Hanım ve eşi Kadir Doğulu bir gün gelirlerse çayımızı da içsinler’ diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir