Gebze’de Afgan uyruklu bir şahsın saldırısına uğrayan Ayşegül Aydın bitkisel hayata girdi!

featured

Kocaeli’de dershaneden dönen Ayşegül Aydın, Gebze ilçesi Pelitli köyündeki evine varmak üzereyken ormanlık alanda Afgan uyruklu bir şahsın cinsel saldırısına uğradı.

Şiddete direnince şiddete de maruz kalan ve darp ve şiddet sonrası ağır yaralanan ve bayılan genç kadın, etraftakilerin haber vermesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan erkek ise yakalanarak gözaltına alındı.

“Biz çocuğumuzu orada yalnız bırakmıyorduk”

Çok feci bir şekilde yıprandığını kaydeden baba Metin Aydın ise, “Allah kimsenin başına vermesin. Güpegündüz benim kızım evine giderken hiç tanımadığı bilmediği bir insan tarafından zulme uğradı. Şu anda yaşam mücadelesi veriyor. Bu olaylar oluyor, geçiyor. Daha önceden de başkalarının başına gelmişti. Bunun her türlü milletten, her türlü ırktan kötü insan var. Zaten biz bu tehlikeyi biliyorduk, biz çocuğumuzu orada yalnız bırakmıyorduk. Ben bu köye geleli 2 yıl oldu 2 yıldır o yollardan ben, annesi, abisi götürüyordu. Ama bir sefer unuttuk, onun cezası bize çok ağır oldu. Cezasını bize çok ağır verdiler” diye konuştu.

Bitkisel hayata girdi

Gebze’de kendisini adım adım takip eden Afgan uyruklu şahsın saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Ayşegül Aydın, bir süredir Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi vermekteydi.

Sağlık durumunda yeni bir gelişme yaşanan Aydın’ın bitkisel hayata girdiği öğrenildi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir