İstanbul’da karne günü dehşet! Çocuğu kavga eden baba, okulu baltayla bastı…

Gaziosmanpaşa'da bir okulda öğrenciler arasında kavga çıktı. Öğrencilerden biri babasını okula çağırdı. Okula gelen veli baltayla tehditler savurdu.

balta

Baltalı baba okulda dehşet saçtı… İstanbul Gaziosmanpaşa Yeni Mahallesi’nde bulunan bir okulda öğrenciler arasında kavga çıktı.

İSTANBUL’DA KARNE GÜNÜ DEHŞET

Öğrencilerden biri babasını arayarak okula çağırdı. Öfkelenen veli eline balta alarak okulu bastı. Baltayla birlikte okula giren saldırgan bağırıp çağırdı.

balta

VELİ BALTAYLA OKULU BASTI

Elinde balta olan kişiyi gören öğrenciler korku içinde sınıflara girerken, okul idaresi polise haber verdi. Polis ekipleri okula gelerek baltalı saldırganı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

balta

TEHDİTLER SAVURDU

Dehşet anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde okula giren baltalı velinin okulun merdivenlerden inerken çevreye tehditler savurduğu duyuluyor.

balta

O ANLARI ANLATTILAR

Okulun öğrencilerinden Civan Y. “Baltayla saldırmak için koştuğunu gördüm” dedi. Orhan K. ise “Bıçaklı öğrenciler olabiliyor, sadece burada değil, çevre okullarda da öyle öğrenciler var” diye konuştu. Bir veli ise, “Görmedik ama gerçekten korktuk, iyi ki de çocuklarımız erken gelmemiş, yoksa daha kötü bir şey olabilirdi” şeklinde konuştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir