Galatasaray’da Nwakaeme gelişmesi!

Trabzonspor'la yollarını ayıran Anthony Nwakaeme'nin 3. kez Galatasaray'a önerildiği ileri sürüldü. Nijeryalı futbolcu sarı-kırmızılı formayı giyebilir.

featured

Trabzonspor’un eski yıldızı Anthony Nwakaeme yeniden Süper Lig’de top koşturabilir. Geçen sezon bordo-mavili formayla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Nwakaeme, sözleşmesinin sonlanmasının ardından Trabzonspor ile anlaşamadı ve kulüpten ayrıldı.

Fanatik’in haberine göre 33 yaşındaki futbolcu üçüncü kez Galatasaray’a önerildi. Nwakaeme daha önce Galatasaray’la yaptığı görüşmelerde 2+1 yıllık sözleşme ve bonuslarla yıllık 3 milyon euro talep ederken transfer gerçekleşmemişti.

Sarı-Kırmızılı kulübün 1+1 yıllık ve 2 milyon Euro civarında bir rakam önereceği belirtiliyor. Oyuncunun sözleşme talebine göre Sarı-Kırmızılı yönetim ve teknik ekibin karar vermesi bekleniyor.

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor’a veda etti

NWAKAEME GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Geçen sezon Süper Lig’de 30 maçta görev yapan Nwakaeme takımı adına 13 gol kaydederken 10 da asist yaptı. 36 resmi maçta 26 gole direkt katkı sağlayan futbolcu bir önceki sezonu ise 8 gol ve 5 asistle tamamlamıştı.

Trabzonspor’da dört sezon geçiren Nwakaeme, bordo-mavili formayla toplam 145 maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 48 gol atıp 34 asist yaptı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir