Galatasaray’da Muslera ve Andone sezonu kapattı!

featured

MUSLERA 2021 ŞUBAT’A KADAR YOK

Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera’nın, sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık belirlenirken bağlarda da hasar oluştuğu belirtildi. Trabzon dönüşü özel bir hastaneye yatan Muslera’nın en iyi olasılıkla 2021 yılının Şubat ayında futbola dönebileceği belirtiliyor.

Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 15’inci dakikasında Rizesporlu Skoda’nın vuruşunu kurtaran Muslera, rakibiyle çarpıştıktan sonra yerde kalarak sakatlık yaşadı.
Muslera’nın hastanede yapılan kontrollerinde sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi. Çekilen röntgen sonrası Uruguaylı kalecide 2 kırık tespit edilirken, intrameduller çivi takılarak sağlığına kavuşturulacağı öğrenildi. Muslera’nın sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı tahmin ediliyor.

 

ANDONE DE SEZONU KAPATTI

 

İkinci yarının başında Ahmet Çalık’ın yerine oyuna giren Rumen futbolcu, 70. dakikada rakip ceza alanında gol ararken, Çaykur Rizespor kalecisi Tarık’ın üstüne düşmesi üzerine sağ ayağından sakatlandı.

Bir süre acı içinde yerde yatan Andone, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından 72. dakikada sedyeyle saha kenarına çıkarıldı.

Rumen futbolcunun diz bağlarından ciddi şekilde sakatlandığı açıklandı. Florin Andone, sezonun ilk yarısında da da sakatlığı nedeniyle aylarca forma giyememişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir