Galatasaray’da Fatih Terim kalkışması! Mustafa Cengiz’e darbe…

featured

Teknik Direktör Fatih Terim’in “Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben kişilere, gruplara değil Galatasaray sözüm var. Zaten Mayıs’ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor” diyerek veda mesajı vermesi taraftarı ayağa kaldırdı.

Bütün tepkiler  yönetime yönelirken taraftarlar sosyal medyadan yönetime istifa çağrıları yaptı. Bu akşam da “TekHizmetİstifa” etiketiyle binlerce mesaj paylaşıldı.

Bu sırada Galatasaray Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 14 Ocak 2021 Perşembe günü (yarın) saat 14.00’te AA, DHA ve İHA muhabirlerinin @GSTV’de katılacağı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacaktır” denilmesi gözleri Mustafa Cengiz’e çevirdi.

“Fatih Hocamızla yolumuza devam ediyoruz”

Öte yandan Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği ile TFF arasındaki toplantının ardından Fatih Terim’in dünkü açıklamalarının sorulması üzerine kısa bir açıklama yaptı. Haber Global muhabirinin sorusunu yanıtlayan Cengiz, “Fatih Terim bizim önemli bir değerimiz. Fatih hocamızla yola devam ediyoruz” demekle yetindi.

Taraftar Terim’in evinin önünde toplandı

Galatasaray taraftarı, hocalarına olan sevgisini Fatih Terim’in evine giderek gösterdi. Bir grup sarı-kırmızılı taraftar, dün akşam saatlerinde hocanın Kireçburnu’ndaki evinin önünde toplandı, tecrübeli teknik adama “İmparator Fatih Terim” tezahüratlarıyla destek verirken, meşaleler yaktı.

Sarı kırmızılı taraftarlar yarın stadyuma gidip, basın toplantısı öncesi Terim’e destek verecekleri öğrenildi.

https://twitter.com/skorermilliyet/status/1349595876872900609?s=20

“Arkamda 25 milyon var”

Yönetim, taraftar ve Fatih Terim üçgeninde yaşananlar Beşiktaş derbi öncesi camiada gerginliğe neden olurken, Terim’in yakın çevresine söylediği sözler ortaya çıktı.

Fatih Terim’in transfer listesini açıklaması yönetimde belli bir rahatsızlık oluşturdu. Bunun taraftar üzerinde büyük beklenti yarattığı düşünüldü.

Ancak Galatasaray’ın teknik patronu, o fikirde değil… Florya’daki arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, “Ben transfer yapılmadığı için ne zaman şikayet ettim. Transfer istemek teknik adamın hakkı değil mi? Ben her şekilde yoluma bakarım” diyerek sitemini dile getirdi.

Fatih Terim’in, “Olacak iş mi bu? Maçtan önce tüm takımın keyfini kaçırmaya, moralini bozmaya kimin hakkı var? Böyle deklerasyon mu olur? Benim arkamda 25 milyon var. Onlardan güç alıyorum” dediği öğrenildi.

Terim’in “Bugün derin bir yalnızlık hissettim” sözleriyle de bu gruba gönderme yaptığı belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir