Galatasaray’a Tahkim Kurulu’ndan sevindirici haber! Oğulcan Çağlayan’a verilen 6 maçlık ceza…

featured

Çaykur Rizespor ile sözleşmesini tek taraflı feshederek bu sezon başında Galatasaray‘a imza atan, sonrasında Rizespor’un Uyuşmazlık Çözüm Kurulu‘na başvurmasıyla birlikte 6 resmi müsabakadan men cezasına çarptırılan Oğulcan Çağlayan için Tahkim Kurulu bugün kararını açıkladı. Rizespor ile sözleşmesini haksız feshettiği nedeniyle Oğulcan Çağlayan’a 6 maçtan men ve 1 milyon 200 bin Euro para cezası verilmişti.

TFF‘nin internet sitesinden yapılan açıklamada, “Davalı futbolcuya verilen 6 resmi müsabakadan men cezasının, 3 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine oy çokluğu ile karar verilmiştir.” denildi.

Oğulcan Çağlayan, Galatasaray formasıyla bu sezon 14 resmi maça çıktı 3 gol 1 asist katkısı yaptı.

 

 

OĞULCAN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Oğulcan Çağlayan kariyerine 2006 yılında oturduğu semtin takımlarından olan Bahçelerüstü Spor altyapısına yazılarak başladı.  1 yıl sonra Ankaraspor antrenörleri tarafından transfer edildi. Ankaraspor’da altyapı eğitimine devam eden Oğulcan, 2009-2010 sezonunda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti.

1 Ağustos 2020 tarihinde Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor takımında görev yaptıktan sonra Galatasaray’a transfer oldu

. Oğulcan Çağlayan, 22 Mart 1996 yılında Ankarada dünyaya geldi. Boyu 1.88 olan Oğulcan’ın kilosu 75’tir.  profesyonel kariyerine 3 Şubat 2014 yılında başlayan forvet oyuncusu Çaykur Rizespor’da 17 numaralı formayı giymiştir. Kayserispor’da 19 numaralı formayı, Gaziantepspor’da ise 96 numaralı formayı giyen Oğulcan Çağlayan’ın Galatasaray’daki forma numarası 17’dir.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir