Galatasaray taraftarını heyecanlandıran transfer iddiası: James Rodriguez

Dünyaca ünlü Kolombiyalı yıldız futbolcu James Rodriguez menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi. Son olarak Katar ekibi Al-Rayyan forması giyen James Rodriguez, geçen sezon 12 maçta 4 gol, 7 asist yaptı.

featured

Galatasaray‘a önerilen James Rodriguez, sarı kırmızılı taraftarı heyecanlandırdı.

Galatasaray ‘da başkan Dursun Özbek ve ekibi transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktörlük görevi için Okan Buruk, futbol direktörlüğü görevi için ise Cenk Ergün ile anlaşan Aslan transferde düğmeye bastı.

Öncelikli olarak orta sahaya ve 10 numara pozisyonuna takviye yapmaya hazırlanan Cimbom’un gündemine menajerler aracılığıyla Kolombiyalı dünya yıldızı James Rodriguez geldi.

YÖNETİM ŞARTLARINI ARAŞTIRIYOR

Kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih ve Everton gibi önemli kulüpler bulunan ve son olarak Al-Rayyan’a transfer olan James Rodriguez menajerler aracılığıyla sarı kırmızılı kulübe önerildi. Sarı kırmızılılar, 30 yaşındaki Kolombiyalı’nın şartlarını araştırıyor.

Belirsizlik sona erdi! Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Okan Buruk oldu

AVRUPA’YA DÖNMEK İSTİYOR

Katar ekibi Al-Rayyan ile Haziran 2024’e kadar sözleşmesi devam eden James Rodriguez, yeniden Avrupa’ya dönmek ve yeni bir maceraya atılmak istiyor.

12 MAÇTA 11 GOLE KATKI

James Rodriguez geçen sezon Katar takımında 12 maçta oynadı ve 4 gol, 7 asist yaptı.

Galatasaray’dan bomba transfer: Mario Balotelli ile anlaşma tamam!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir