Galatasaray taraftarına kötü haber: Icardi gidiyor

PSG, sezon başında Galatasaray'a kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisi için 25 milyon euro istiyor. Oyuncunun maaş talebi ise 8 milyon euro. Bu rakamlar göz önüne alındığında sarı-kırmızılıların, Arjantinli yıldızın bonservisini alması mümkün gözükmüyor.

featured

Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 4 puan önünde lider konumda bulunan Galatasaray, transferde vites artırdı. Uğur Çiftçi için hala şartları zorlayan sarı-kırmızılılar, stoper ve santrfor transferi de yapmak istiyor. Galatasaray’a Mauro Icardi’den ise kötü haber geldi. Arjantinli yıldız için PSG’nin talep ettiği bonservis bedeli beklentilerin çok üzerinde.

PSG, ICARDI İÇİN 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Öte yandan PSG, Galatasaray’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi’nin bonservisini belirledi. Galatasaray’da çok iyi bir sezon geçiren ve taraftarların sevgilisi olan Icardi için PSG, 25 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Oyuncunun ise maaş talebi 8 milyon euro. Galatasaray’ın Icardi’yi bonservisiyle kadrosuna katması ise bu ücretlerle oldukça zor gözüküyor.

UĞUR ÇİFTÇİ LİSTENİN TEPESİNDE

Sivasspor ile Uğur Çiftçi konusunda anlaşan ancak Emre Taşdemir’i Sivas’a gitmeye ikna edemeyen Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor’dan Güray Vural’ı da listesinde tutmaya devam ediyor. Uğur Çiftçi’nin hala bir numaralı aday olduğu öğrenilirken, Antalyaspor ise hala Güray Vural’ı bırakmaya sıcak bakmıyor. Sivasspor ile orta yolu bulmaya çalışan Sarı-kırmızılı yönetim, Uğur Çiftçi transferine son noktayı koymak için girişimlerini hızlandıracak.

SANTRFOR VE STOPER İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Galatasaray, sol bekin yanı sıra stoper ve santrfor takviyeleri de yapmaya hazırlanıyor. Okan Buruk, Nelsson’un ve Abdülkerim’in olası sakatlığında veya cezasında deneyimli bir stoperin kadroda bulunmasını istiyor. Galatasaray yönetimi de geniş transfer listesi doğrultusunda bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Seferovic’in takımdan ayrılacak olması nedeniyle bir de santrfor bakan Galatasaray, bu pozisyonda ise daha genç bir oyuncu ile anlaşmayı planlıyor. Kiralama formülüyle bu sezon ve önümüzdeki sezonu kapsayacak bir sözleşme düşünen Sarı-kırmızılı yönetim, bu konuda da gaza basmış durumda.

SEFEROVIC İLE YOLLAR AYRILACAK

Öte yandan İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana başta olmak üzere birçok kulüpten teklif alan Seferovic’in ise takımdan ayrılması bekleniyor. Seferovic, kendi maaşını karşılaşacak bir ekip bulması halinde Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak. Patrick Van Aanholt ise kendisine gelen teklifleri reddediyor. Gelen teklifler, Hollandalı oyuncunun beklentisini karşılamıyor. Okan Buruk ise Van Aanholt’u kadroda düşünmüyor.

FUTBOLCULAR, OKAN BURUK’A GÜVENİYOR

Öte yandan resmi karşılaşmalarda 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray’da işler yolunda gidiyor. Takımdaki oyuncular teknik direktör Okan Buruk’un tercihlerine tamamen güveniyor ve saygı gösteriyor. Oyuna sonradan giren oyuncular 5-10 dakika oynasa bile herhangi bir sorun çıkartmayıp, sahada en iyisini vermeye çalışıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir