Şaka değil! Galatasaray, Ronaldo için harekete geçti…

Son olarak Suudi Arabistan’dan gelen 2 yılda 275 milyon Euro teklifi geri çeviren Cristiano Ronaldo ile ilgili bomba bir iddia sosyal medyada gündeme geldi. Galatasaray’ın, Ronaldo için nabız yokladığı iddia edildi…

featured

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’dan Cristiano Ronaldo‘yu isteyen bir kulübün Manchester United’a 30 milyon Euro bonservis teklif ettiği, Cristiano Ronaldo’ya ise 2 sene için toplam 250 milyon Euro maaş ödemeye hazır olduğu öne sürülmüştü.

Aynı kulübün, menajer Jorge Mendes’e de 20 milyon Euro teklif ettiği yazılırken, Ronaldo’nun teklifi düşünmeye aldığı kaydedilmişti.

Fakat aradan çok uzun zaman geçmeden Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag ise Portekizli yıldızın takımdan ayrılmayacağını ifade etmiş, Ronaldo’nun ise bu teklifi reddettiği açıklanmıştı.

Ten Hag yaptığı açıklamada, “Cristiano Ronaldo kişisel sorunlardan dolayı aramızda değil. Sezonu Ronaldo ile planlıyoruz. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Cristiano Ronaldo’ya Suudi Arabistan’dan çılgın teklif!

Henüz bu olaylar tazeliğini korurken, Galatasaray’ın Ronaldo’nun fiyatını sorduğuna dair bir takım iddialar ortaya atıldı.

Galatasaray’ın Ronaldo’nun fiyatını sorup sormadığına dair resmi bir bilgi yok, fakat konu sosyal medyada hızla gündem oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir