Galatasaray Rize’de tepe taklak

featured

Corona virüsü salgını nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlayan Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı. Galatasaray, mağlubiyetten daha çok Muslera’nın sakatlığı ile sarsıldı. Galatasaray’da Andone de sakatlanarak oyundan sedyeyle çıkmak zorunda kaldı.

Yaklaşık üç aylık bir aranın ardından yeniden sahaya dönen Galatasaray, hazır bir görüntü sergilemedi. Özellikle ilk yarıda rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan Galatasaray, gelecek haftalar için umut vermedi. Muslera ve Andone’nin sakatlıkları da Galatasaray’a ağır darbe oldu.

Muslera’nın da sakatlanması ile son yedi haftada en önemli oyuncusundan yoksun kalacak olan Galatasaray, şampiyonluk için yeterli bir futbol sergilemekten uzak kaldı. Orta sahası etkisiz kalan, hücum hattında verimli olamayan Galatasaray’da, Saracchi’nin yaptığı hatalar da dikkat çekti.
Galatasaray’da Muslera ve Andone’nin sakatlıkları dışında, Donk sarı kart, Adem Büyük ise kırmızı kart cezalısı durumuna düştü. Bir dakika içinde iki sarı kart gören Adem Büyük, kırmızı kartla oyundan atıldı.
Çaykur Rizespor ise güçlü rakibi karşısında aldığı üç puanla ligde kalma yolunda umutlandı. Ünal Karaman yönetiminde ilk galibiyetini alan Çaykur Rizespor, sergilediği coşkulu futbol ile önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir