Galatasaray’dan Mert Müldür için Sassuola’ya 8 milyon Euro’luk teklif

Galatasaray kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Mert Müldür için kulübü olan İtalyan temsilcisi Sassuola'ya 8 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı.

featured

Okan Buruk’un Galatasaray teknik direktörlüğünün açıklanmasının ardından sarı kırmızılı ekip transfer rotasına hız verdi. 

Yakup Çınar’ın haberine göre Galatasaray, Mert Müldür için Sassuola’ya 8 miyon Euro’luk resmi teklif yaptı.  Oyuncunun menajeri Hagmayr ise “Mert’e hem Süper Lig’den hem Avrupa’dan teklifler var ancak tercihimiz Avrupa olacak. Şu an için takım adı vermek istemiyorum Sassuolo kulübüne büyük saygımız var” ifadelerinde bulundu. 

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Mert Müldür bu sezon Sassuolo’da 31 maçta görev aldı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 2045 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı. Genç sağ bek, İtalyan ekibindeki 3 sezonunda toplamda 87 maça çıkarken, 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

MERT MÜLDÜR KİMDİR?

Genç futbolcular arasında yer alan Mert Müldür 3 Nisan 1999 yılında Avusturya’nın Viyana şehrinde dünyaya geldi. Avusturya’da yetişen Mert Müldür Sassuolo takımında sağ bek mevkiinde top oynuyor. Futbola tutku ile bağlı olan Mert Müldür 2006 yılında Rapid Wien futbol takımında futbola başladı. Bu takımda alt yapıda oynayan Mert Müldür 2017 yılı itibari ile profesyonel kariyerine başladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir