Galatasaraylıları duygulandıran paylaşım! Fatih Terim ve Didier Drogba Bodrum’da

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'den sarı - kırmızılı taraftarları duygulandıran bir paylaşım geldi. Terim, 2012/13 sezonunda beraber çalıştığı dünyaca ünlü golcü futbolcu Didier Drogba ile Bodrum'da buluştu. Eski öğrencisi ile koyu bir sohbete dalan Terim, bu anları Instagram’dan paylaştı.

featured

Galatasaray’da geçtiğimiz sezonun devre arasında yolların ayrıldığı teknik direktör Fatih Terim, Bodrum’da tatilini sürdürüyor.

Sarı – kırmızılı taraftarların çok sevdiği Terim, Galatasaray’da 2012/13 sezonunda birlikte çalıştığı efsane futbolcu Didier Drogba ile buluştu.

Fildişili eski futbolcu ile bir araya gelen Terim, Drogba ile sohbet ettiği anları Instagram hesabından paylaştı.

Drogba’nın oğlu Isaac Drogba ortadan kayboldu!

“TEŞEKKÜR EDERİM EVLAT”

Terim’in paylaşımında, “Futbolda iz bırakan bir kariyer için çokça kupa kazanıp, başarılar elde etmeniz çoğu zaman size istediğinizi verebilir. Ancak geride bıraktığınız kariyerinize baktığınızda, sahip olduğunuz anılar ve hayatınızda yer eden insanlardan mutluluk duyuyorsanız, daha büyük bir şey başarmışsınız demektir. Bugün, bir futbol ikonu olan ve milyonlarca insan için bir futbolcudan fazlasını ifade eden eski oyuncum Didier Drogba’yı Bodrum’da ağırlamaktan büyük keyif aldım. Ziyaretin, nezaketin ve tevazun için teşekkür ederim evlat.” ifadeleri yer aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir