Galatasaray’dan yüz yılın bombası! Cristiano Ronaldo ile görüşüldü…

Yeni sezona, yeni teknik direktörü Erik ten Hag yönetiminde giren Premier Lig devi Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun geleceği merak ediliyordu. Takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Ronaldo için Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın takımı Corinthians'tan flaş bir açıklama gelirken, Galatasaray'ın Portekizli yıldız ile görüşme yaptığı öğrenildi. Ronaldo'nun ise sarı - kırmızılı kulübe verdiği cevap belli oldu.

featured

Geçtiğimiz sezon döndüğü Manchester United’da iyi bir sezon geçirmesine rağmen takımı Şampiyonlar Ligi’ne kalamadığı için kulüp yönetimine ayrılık isteğini dile getiren Cristiano Ronaldo‘nun geleceği merak konusuydu. Galatasaray’dan adı birçok Avrupa deviyle anılan Portekizli yıldız için flaş bir hamle geldi.

GALATASARAY GÖRÜŞME YAPTI!

Galatasaray, Manchester United’dan ayrılmayı kafasına koyan Cristiano Ronaldo ile temasa geçti.

Hürriyet’in haberine göre; sarı – kırmızılılar, oyuncunun transferi için şartları sordu.

“BÜYÜK BİR KULÜP AMA…”

Ronaldo ise Galatasaray’a ilgi için teşekkür ederek, “Galatasaray büyük bir kulüp ama Şampiyonlar Ligi’nde olmayan bir takıma gitmem.” şeklinde cevap verdi.

Sarı – kırmızılı kulübün Cristiano Ronaldo ile ilgilendiğine yönelik haberlerin çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medyada “Ronaldo gelirse ligi oynatmayın.” ve “Şampiyon belli, ikinci kim?” tarzı yorumlarda bulundular.

Rüya gerçek mi oluyor? Ronaldo’nun Galatasaray beğenisi taraftarı çıldırttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir