Galatasaray-Barcelona maçında ses rekoru! Taraftar Marcao’nun golüyle çıldırdı!

Galatasaray'ın NEF Stadyumu'nda Barcelona ile karşılaştığı UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında taraftarlar şov yaptı. Galatasaray'ın attığı gol sonrası taraftarlar adeta çıldırdı. Spiker Ertem Şener, "Arkadaşlarım şu an beni uyarıyor. Desibel rekoru kırılabilir. Şu an bile 110 desibel ölçüldü..." dedi.

featured

Avrupa’daki temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol devi Barcelona karşısına çıktı. Maça fırtına gibi başlayan sarı kırmızılılar, 26. dakikada Marcao ile 1-0 öne geçti. Katalan ekibi Barcelona ise bu gole 37. dakikada Pedri ile karşılık verdi ve mücadelenin ilk yarısı, 1-1’lik eşitlikle noktalandı.

TOP BARCELONA’YA GEÇİNCE…

Maçtaki inanılmaz atmosfer nefes kesti. Tribünlerin tamamını dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar top Barcelona’ya geçince müthiş bir uğultuyla karşılık verdi. Katalanlar bu uğultu karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Maçın spikeri Ertem Şener ise tribünlerden gelen sesin 110 desibel olduğunu ve arkadaşlarının kendisini uyardığını söyledi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale çıkmak için Barcelona’yı konuk etti. Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşma müthiş bir desteğe sahne oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar takımını desteklemek için tribünde yerini almıştı. Maçta ilginç bir olay yaşandı.

ERTEM ŞENER: 110 DESİBEL ÖLÇÜLDÜ”

Maçın spikeri Ertem Şener, Galatasaraylı taraftarların desteğine bir hayli şaşırdı. Top Barcelonalı futbolculara geçtiğinde tribünlerden ıslık sesleri yükselirken anlık desibel ölçümü yapıldı. 110 desibel ölçülen seslerden sonra Ertem Şener, “Arkadaşlarım şu an beni uyarıyor. Desibel rekoru kırılabilir. Şu an bile 110 desibel ölçüldü…” ifadelerini kullandı.

Galatasaraylılar Barcelona kafilesini uyutmadı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir