Galatasaray-Barcelona maçı nefes kesti! Temsilcimiz, Avrupa’ya havlu attı!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona'ya 2-1 yenilerek turnuvadan elendi. Maça damga vuran olaylardan biri ise taraftarın desibel rekoru kırdığını aktaran spiker Ertem Şener oldu.

featured

Avrupa’daki temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında İspanyol devi Barcelona’yı ağırladı. NEF Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz fırtına gibi başladı. Galatasaray’ın 26. dakikada Marcao ile 1-0 öne geçmesi, stadyumda desibel rekorlarının kırılmasına neden oldu. Katalan ekibinin bu gole cevabı gecikmedi. Barcelona 37. dakikada Pedri ile golü buldu. Bu golle birlikte mücadelenin ilk yarısı, 1-1’lik eşitlikle noktalandı.

İkinci yarı golle başladı. Barcelona’nın golü Aubameyang ile geldi. 2-1 ön geçen Katalan ekibi, karşılaşmanın kalan bölümünde kalesini gole kapattı. Karşılaşma Barcelona’nın 2-1’lik üstünlüğüyle noktalandı.

Böylece Domenec Torrent önderliğindeki Galatasaray, son 16 turunda UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti. Xavi önderliğindeki Barcelona ise adını çeyrek finale yazdırdı.

ERTEM ŞENER GÜNDEM OLDU!

Maçtaki inanılmaz atmosfer nefes kesti. Tribünlerin tamamını dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar top Barcelona’ya geçince müthiş bir uğultuyla karşılık verdi. Katalanlar bu uğultu karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Maçın spikeri Ertem Şener ise tribünlerden gelen sesin 110 desibel olduğunu ve arkadaşlarının kendisini uyardığını söyledi. 110 desibel ölçülen seslerden sonra Ertem Şener, “Arkadaşlarım şu an beni uyarıyor. Desibel rekoru kırılabilir. Şu an bile 110 desibel ölçüldü…” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir