Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı’yı açıkladı

Fenerbahçe ile anlaşamayan transferin gözde isimlerinden Abdülkerim Bardakcı, için KAP bildirimi geldi. Galatasaray, Bardakcı için Konyaspor'a 2.8 milyon Euro ödeneceğini ve oyuncuyla son sezonu opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

featured

Konyaspor’da forma giyen Abdülkerim Bardakcı‘yı transfer etmek için başta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere bazı önemli takımlar girişimlerde bulunmuştu.

İlk olarak Konyaspor ile bonservis konusunda anlaşmaya varan Fenerbahçe, Abdülkerim Bardakçı’yı ikna edememişti. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray, hem Konyaspor hem de Abdülkerim Bardakcı ile anlaştı. Galatasaray, tecrübeli stoperi resmen açıkladı.

SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Bonservis bedeli: 2.8 milyon euro
Sözleşme: 4 yıllık

MAAŞ:

2022/23: 17 milyon TL

2023/24: 19.5 milyon TL

2024/25: 23.4 milyon TL

2025/26: 29.3 milyon TL

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray’ı tercih etme sebebini açıkladı!

“DİĞER KULÜPLERİN DE İLGİSİ OLDU”

Abdülkerim Bardakcı: “Baştan beri gönlüm Galatasaray’dan yanaydı. Sonra tabii diğer kulüplerin de ilgisi oldu. Son durağımız yine Galatasaray oldu. Muhteşem stat. Sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray’daki hedefim öncelikle forma giymek. Ondan sonra inşallah kaptanlığa kadar. Destekleri için teşekkür ediyorum. Her zaman Galatasaray formasının hakkını vererek oynamaya çalışacağım.”

“ÇOK ŞÜKÜR HAYALLERİME KAVUŞTUM”

Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, ”Çok şükür çok çalıştım, azmettim. Bunların olacağını düşünüyordum. Hayal ediyordum ki, çok şükür hayallerime kavuştum. İnşallah önemli olan bundan sonrası. En iyi performansımı göstermek istiyorum” dedi.

GEÇEN SEZON 34 MAÇTA RESMİ MAÇTA OYNADI

Abdülkerim geçtiğimiz sezon Konyaspor ile 33 Spor Toto Süper Lig, 1 de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 34 resmi maçta görev aldı ve 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Başarılı savunmacı, kariyerinde daha önce Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay’da forma giydi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir