Galata Kulesi’nden atlayarak intihar eden Hilal Yağmur’un babasından şok sözler: “İntihar ettiğini düşünmüyoruz”

featured

İstanbul’da özel bir üniversitede çocuk gelişimi bölümünde okuyan 20 yaşındaki Hilal Yağmur, önceki hafta gittiği Galata Kulesi’nden düşerek hayatını kaybetti. Olayın kaza mı intihar mı olduğu düşünülürken ortaya çıkan kamera görüntüleri genç kızın intihar ettiği fikrini güçlendirdi. Olayın ardından ilk kez konuşan Hilal Yağmur’un acılı babası Sebahattin Yağmur ise kızının intihar ettiğine inanmadıklarını söyledi.

“Psikolojik tedavi görüyordu”

Kızının 2 senedir psikolojik tedavi gördüğünü anlatan acılı baba, “Burnundaki kemik eğri olduğu için 3 ay önce bir burun ameliyatı oldu. Çok ağrısı vardı. Pandemi de eklenince psikolojik sıkıntıları arttı. Burnunu çok takıntı haline getirmişti. Ameliyattan sonra aslında çok güzel olmuştu ama ‘olmadı’ diye ağlıyordu” dedi.

İstanbul’da Galata Kulesi’nden kendini atan Hilal Yağmur hayatını kaybetti…

“İntihar ettiğini asla düşünmüyoruz”

Kızının her şeyi kafasına çok taktığını söyleyen baba Sebahattin Yağmur, “Çok takıntılıydı ama intihar ettiğini asla düşünmüyorum. Tabii o anki ruh halini bilemiyoruz. Ne düşündü? Ne geçti aklından bilmiyoruz. Olay günü annesine arkadaşıyla buluşacağını söylemiş ama arkadaşıyla buluşmamış. Tek başına gitmiş Galata Kulesi’ne” dedi.

Yarım saat önce annesini aramış

Kızının olaydan yarım saat önce annesini aradığını anlatan acılı baba, “Tam yarım saat önce annesini aramış. Annesine, ‘Burası çok güzel anne, çok güzel esiyor’ demiş. Annesiyle 10-15 dakika konuşmuşlar. İntihar düşüncesi olsa annesi anlardı. Sesi çok iyi geliyormuş. Çok duygusal bir çocuktu. Mutlaka belli eder, bir şeyler söylerdi” dedi.

Galata Kulesi’nden kendini atan 20 yaşındaki Hilal Yağmur’un intihar ettiği anlar kamerada…

“Bir gün sonra doğum günüydü”

3 çocuğu olduğunu ve Hilal’in tek kız olduğunu söyleyen Sebahattin Yağmur, “Tek kız çocuğumdu. Çok üstüne düşerdik. Ne istese yapardık. Böyle bir şey yapacağı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Olaydan bir gün sonra doğum günü vardı. Sonra ki gün de doktor kontrolü vardı” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir