Şantajcı ucube Gaga Bulut’un mide bulandıran mesajları ortaya çıktı! Sapık tutuklandı

Sosyal medyada 'Gaga Bulut' olarak tanınan ve Telegram adlı uygulamasında kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, videolardaki kişilere de görsellerin kaldırılması için para karşılığı şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

featured

İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ‘Gaga Bulut‘ lakaplı sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ‘un (24) instagram hesabı üzerinden toplumun genel ahlakını bozan paylaşımlar yaptığını belirledi. ‘iamgagabulut’ kullanıcı adı olan instagram hesabının biyografi kısmında gagabulutt ibareli telegram kanalın linkinin bulunduğu gören Siber polis, kanalda cinsel içerikli paylaşımların yapıldığı fark etti.

Bulut Altuğ‘un fotoğrafları ve videoları paylaşımdan kaldırmak için mağdur vatandaşlardan para istediği ortaya çıktı. Şantaj yaptığı belirlenen Altuğ’a yönelik operasyon için düğmeye basıldı. Siber polis, Altuğ’u ‘kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirmek’ ve ‘şantaj’ suçlarından dün (perşembe) gözaltına aldı. Şüpheliye ait adreste yapılan aramalarda evin çelik kasasında, suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve para ele geçirildi. Ekipler para ve altına el koydu.

Benzer Haberler
gaga-bulut-gozalti
Ahlaksız ucube Gaga Bulut gözaltına alındı! Seks videolarıyla şantaj…

TUTUKLANDI

Telegram sayfasında hem paylaşım yapmak hem de paylaştığı cinsel içerikli fotoğraf ve videoların kaldırması karşılığında para istediği iddia edilen Gaga Bulut, ‘kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirmek’ ve ‘şantaj’ suçlarından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Emniyetteki ifadesinde video ve fotoğrafları kaldırma ya da paylaşma karşılığında para istediğini kabul eden Gaga Bulut‘un yazışmaları da ortaya çıktı. Gaga Bulut‘un yazışmalarda telegram grubunda rezil etmek istediği bir kişinin videosunun yayılması karşılığında 100 bin lira istediği ortaya çıktı.

BİRÇOK KİŞİYE AİT ÇIPLAK GÖRÜNTÜ BULUNDU

Polis tarafından incelemeye alınan sosyal medya hesaplarında sosyal medya fenomenin cinsel içerikli paylaşımlarının olduğu tespit edildi. Birçok kişiye ait çıplak görüntüler bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir