Şebnem Şirin’in suç makinesi katili Furkan Zıbınlı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı! “Hatırlamıyorum” diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştı…

featured

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi’ndeki bir apartta dün meydana gelen olayda 25 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı’nın yaşadığı dairede ölü bulundu.

Olayın ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Cenazesi morga kaldırılan Şebnem Şirin’in yapılan otopsisinde boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Denizli’de vahşi cinayet! Şebnem Şirin, sevgilisi Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü…

FURKAN ZIBINCI’NIN SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Furkan Zıbıncı, bu sabah güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde soruları cevapsız bırakan FurkanFurkan Zıbıncı’nın gasp ve cinsel istismar olmak üzere 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Şebnem Şirin’in katili Furkan Zıbıncı suç makinesi çıktı! Çocuk istismarı, gasp…

OLAYI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

İfadesinde Şebnem Şirin ile birlikte yemek yedikten sonra aparta gittiklerini anlatan Furkan Zıbıncı’nın eve gittikten sonra her şeyin normal olduğunu ama ne olduysa sabah olduğunu ancak olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir