Fulya Öztürk neden yok? Fulya Öztürk programdan ayrıldı mı?

featured

Hafta içi her gün yayınlanan Fulya İle Umudun Olsun programının sunucusu Fulya Öztürk, bugünkü yeni bölümde ekran karşısına çıkmadı. Peki Fulya Öztürk neden yok? Fulya Öztürk ayrıldı mı? İşte detaylar…

FULYA ÖZTÜRK NEDEN YOK?

Güzelliği kadar sunuculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken Öztürk, bugün yayına katılmadı. FOX TV ile aralarında ufak bir anlaşmazlık olduğu iddia edilen Fulya Öztürk, 7’den 70’e herkes tarafından merak ediliyor.

Deneyimli ekran yüzü Fulya Öztürk’ün rahatsızlığından dolayı bugünkü bölümde yer almadığı belirtiliyor.

Fulya ile Umudun Olsun’u bugün programın psikoloğu Esra Ezmeci sundu.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986’da İstanbul’da doğan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptı. Sonrasında adli bilimler doktorasına geçiş yapan Esra Ezmeci, 2015’te boşandı.

1 oğlu olan Esra Ezmeci, Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak ekranlara çıkıyor. İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev alan Esra Ezmeci, İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir